vineri 21 iunie 2024

Revoltător: mafia lemnului atacă în plină zi!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Activistul de mediu Tiberiu Bosutar, omul care luptă de ani grei cu mafia lemnului din Suceava și nu numai, a fost atacat în mijlocul străzii. S-a întâmplat în plină zi, pe un drum județean, în vreme ce Bosutar făcea un live exact despre hoții de lemn și protectorii lor de la București!

În cele ce urmează, găsiți un rezumat al transmisiunii live de aproape o oră, făcute de acesta pe contul său de Facebook. Ceea ce veți vedea este halucinant:

Ceea ce este interesant: vedeți care sunt personajele de care vorbea Bosutar înainte de atac. Se legase de ministrul Mediului, Costel Alexe și de un anume Cezar Tulbure, personaj girat tot de ministru. Tulbure este șef la Direcția Silvică Suceava și unul dintre responsabilii direcți de jaful din acele păduri.

N-a trecut mult după acele pasaje și la fața locului au apărut mardeiașii. Care nu erau membri ai vreunui clan interlop, ci fix pădurarii de acolo. Ceea ce a urmat este incalificabil.

Dincolo de demersul disperat al lui Tiberiu Bosutar, faptele grave din acest film au ajuns și pe masa ministrului de Interne, Marcel Vela. Acum se va vedea cât de mare este complicitatea și care este protecția pe care acești nenorociți, certați cu legea și care ne taie pădurile, o au la București. Să vedem cât va trece până acolo se vor lua primele măsuri adevărate.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro