Roman (PNL) vede posibilă o guvernare cu PSD

Reîncepe cursa pentru guvern. Premierul demis Florin Cîțu a anunțat, după eșecul Guvernului Cioloș în Parlament, că își „asumă deschiderea discuțiilor” cu toate partidele parlamentare, cu excepția AUR.

Președintele interimar al Camerei Deputaților, Florin Roman, a declarat, miercuri, la TVR că viitorul Guvern trebuie să aibă miniștri „responsabili și buni specialiști”, iar până acum cei mai buni miniștri i-au dat PNL și PSD.

Afirmațiile acestuia i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva liberalii sunt dispuși să bata palma cu PSD, pentru a înlătura fără drept de apel USR/PLUS.

– Sunteti deschisi unei negocieri cu PSD?

Eu cred ca politicienii, indiferent din ce partid sunt, trebuie sa asculte vocea oamenilor, iar oamenii sunt satui de criza politica, iar pe fondul unei pandemii extrem de agresive si a problemelor legat de intrarea in iarna cu facturile majorate la utilitati, oamenii asteapta de la clasa politica foarte multa responsabilitate, lasarea orgoliilor deoparte si un guvern cu puteri depline.

– Deci se poate si cu PSD guvern?

Cu oricine doreste sa se puna in slujba acestei tari atunci cand tara are nevoie de o clasa politica responsabila.

– Vreti cu USR sau PSD?

Eu vad un Guvern cu oameni responsabili si buni specialisti. Deocamdata cei mai buni specialisti i-au dat PNL si PSD pe functii ministeriale.

Comentează pe FACEBOOK