luni 26 februarie 2024

Tensiuni în PNL: miniștrii contestă evaluările lui Cîțu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tensiuni în PNL. Prim-vicepreședinții Lucian Bode și Rareș Bogdan resping evaluarea miniștrilor anunțată de Florin Cîțu.Mai mult, premierul Nicolae Ciucă este nemulțumit de demersul președintelui PNL.

Lucian Bode, ministru de Interne și dat pe surse la remaniabil, spune că șeful său de partid nu are ce să-i reproșeze. Mai mult, el susține că „astfel de discuții nu fac decât să slăbească anumite instituții în acest moment.

„Mă supun evaluării în orice moment, dar astfel de discuții nu fac decât să slăbească anumite instituții în acest moment. Trebuie să ne lămurim cine a declanșat această procedură. (…) Acest lucru nu face decât să genereze anumite discuții în MAI și în relațiile pe care le avem cu mai multe structuri”, a declarat Bode.

 O reacție similară a avut și Rareș Bogdan. Acesta a spus că ”să creăm o criză la nivelul coaliției, al PNL ar fi inconștiență. Românii vor liniște. Azi nu ne uităm șa scoruri politice, ne uităm la responsabilitate”.

Surse liberale au declarat pentru HotNews că mai mulți lideri liberali sunt nemulțumiți de faptul că Florin Cîțu a lansat informația potrivit căreia se impune o remaniere a miniștrilor PNL.

Florin Cîţu a declarat marţi că miniştrii liberali sunt evaluaţi zilnic şi că ei nu se cramponează de funcţii.

„Nimeni nu a vorbit de remaniere, eu vorbesc de evaluare, iar cei care trebuie să facă mai bine vor face mai bine. Toţi miniştrii PNL sunt evaluaţi şi acolo unde am ceva de spus le voi spune miniştrilor respectivi”, a spus Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro