joi 30 mai 2024

Salonul Auto Paris: Primul motor hybrid Dacia

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premieră istorică pentru Dacia. Compania auto va prezenta primul său motor hibrid, la Salonul auto de la Paris, care va avea loc în perioada 17-23 octombrie. Acesta va fi folosit anul viitor pe modelul Jogger.

Deschiderea comenzilor va avea loc la începutul anului 2023, primele livrări urmând să aibă loc în primăvara anului viitor, precizează compania. 

În plus, standul Dacia va găzdui conceptul MANIFESTO, care nu anunţă un viitor model de serie ci „exprimă viziunea Dacia cu privire la un vehicul esenţial, cool, robust, accesibil şi performant din punct de vedere ecologic”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de News.ro.

Modelul Duster în serie limitată va fi disponibil într-o singură configuraţie, cu o nuanţă de caroserie exclusivă şi va beneficia de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia : motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC. 

Tot la Paris, Dacia prezintă prima colecţie a gamei de merchandising Dacia care include rucsacuri, recipiente portabile pentru apă, caschete şi impermeabile care afişează noua identitate a mărcii şi utilizează materiale reciclate şi durabile.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro