duminică 19 mai 2024

Salubrizare 5 explică tehnicile de reciclare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Compania Salubrizare 5 continua campania sa de responsabilizare a cetățenilor sectorului 5, privitor la modul în care locuitorii ar trebui să facă sortarea. Astfel, în cea mai recentă postare a sa, compania din subordinea primăriei de sector le explică oamenilor ce ar trebui să facă atunci când un produs este făcut din mai multe tipuri de ambalaje. Este dat exemplul unui pahar de iaurt, care conține atât plastic, cât și staniol.

„Ideal ar fi să spălăm bine paharul înainte și să aruncăm recipientul la plastic și folia la metal.În România, acestea se colectează împreună. Dacă paharul mai are iaurt în el, atunci și celelalte recipiente din coșul de gunoi, care trebuie să ajungă cât mai curate la reciclare.

Resturile de lactate pe care nu le-am mâncat, poate pentru că au expirat, le aruncăm la coșul rezidual”, explică pe pagina lor de socializare, cei de la Salubrizare Sector 5.
Aceștia au început de la începutul anului această campanie de introducere a oamenilor în „secretele” reciclării selective, anticipând deja celebra campanie a ministerului Mediului, în colaborare cu alte 3 entități private, intitulată Hora Reciclării Returo.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro