duminică 14 iulie 2024

Scandal auto cu iz politic la Interne

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Scandalul mașinilor cumpărate de ministerul de Interne încaieră sindicatele și conducerea acestuia. În noaptea de joi spre vineri, un Logan al poliției Satu Mare s-a făcut praf, în timp ce se deplasa la un apel 112. Mașina veche de 15 ani s-a dat peste cap, iar cei doi polițiști aflați în misiune au ajuns în spital.

Cazul a stârnit reacția imediată a sindicatelor, care i-au sărit în cap ministrului Vela. Acestea susțin că din cele 30.000 de mașini din dotarea poliției, aproape jumătate sunt depășite din punct de vedere tehnic și că ar trebui schimbate. Cel mai vehement a fost Cosmin Andreica, liderul Europol. Declarația acestuia a fost de o duritate fără precedent: „Autospeciala sau sicriul pe roți, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură și care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziționa mașini noi, măcar să achiziționeze un lot de sicrie de la pompe funebre”.

Sindicalist, polițist și pesedist

Sindicalistul Andreica se războiește politic

Aparent am putea spune că domnul Andreica se bate pentru colegii săi polițiști și pentru drepturile lor. Însă același domn sindicalist a fost absent din spațiul public, în perioada miniștrilor PSD Carmen Dan și Mihai Fifor. Bizar cum de în acea perioadă, relativ recentă, constatările domnului Andreica nu erau aceleași.
Jurnalist.ro va dezvăluie în exclusivitate ce se ascunde în spatele acestei lupte sindicale și cine sunt de fapt liderii revoltei. Cosmin Dorel Andreica are două dosare de incompatibilitate, făcute cu puțin timp în urmă. Obiectul unuia este de-a dreptul halucinant!

În perioada 14 iunie 2017 – 07 ianuarie 2019 a deținut simultan funcția publică cu statut special (agent de poliție) la Postul de Poliție Comunal Botiz din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și funcțiile de conducere de director administrativ, respectiv director general adjunct administrativ în cadrul Direcției Administrative din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.
Da, oameni buni, ați înțeles bine! Polițistul Andreica a fost în același timp mare boss la Primăria sector 4 în administrația PSD. Sursele spun că ar fi fost chiar membru al acelei organizații, așa reușind să ocupe o funcție publică atât de vânată… Găsim astfel și explicația pentru înverșunarea cu care sindicalistul Europol atacă astăzi guvernul liberal proaspăt înscăunat.

BMW-ul de 100.000 de euro era bun?

Reacția lui Andreica vine în replică la dezvăluirile ministrului Marcel Vela. Acesta a scos la iveală mizeria prin care structura condusă de Carmen Dan a achiziționat un BMW seria 7, al cărui preț a sărit de 100.000 de euro. Beneficiarul acestui confort de lux a fost „posteriorul” lui Liviu Dragnea, în perioada cât era președintele Camerei Deputaților.
Tot din seria aroganțelor făcute de Carmen Dan mai menționăm și achiziționarea a 4 limuzine Volkswagen Touareg, cu peste 200.000 de euro, care au fost date Jandarmeriei Române. În tot acest timp, patrulele de poliție din țară circulau cu aceleași Logan-uri ruginite și depășite din punct de vedere tehnic.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro