luni 26 februarie 2024

Scandal în coaliție: „PNL nu va mai sta la masă cu PSD”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Scandal PNL-PSD în teritoriu. Deputatul PNL Gigel Ştirbu, lider interimar al PNL Olt, a declarat, vineri, la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia, că niciodată, în judeţul Olt, PNL nu va mai sta la masa cu PSD. Gigel Ştirbu a lansat acuzații și la adresa șefilor liberali de la București și a mai spus că sărăcie ca în județul Olt, condus de 34 de ani de PSD, mai este doar prin Moldova, ceea ce e inacceptabil în opinia sa.

”E mult mai greu să te baţi cu PSD, e mult mai greu să te iei cu ei de piept şi să ai probleme, neconcordanţe, să fiu mai elegant, cu instituţiile statului. E mult mai uşor să spui, gata şefu, facem aşa: mata iei 95 şi eu iau 5 primari”, a declarat Gigel Ştirbu, potrivit news.ro.

„Acesta este efectul pe care noi îl trăim în judeţul Olt. Niciodată, dar absolut niciodată, în Judeţul Olt, PNL nu va mai sta la masa cu PSD. În judeţul Olt vom face o alianţă mare, de dreapta, împotriva a tot ceea ce înseamnă subdezvoltarea acestui judeţ”, a arătat deputatul PNL. 

Gigel Ştirbu a mai spus că anul 2024 e un an crucial, nu numai pentru PNL, ci şi pentru România.

”Salvarea acestei ţări, salvarea acestei naţiuni, este ca la prezidenţialele din 2024 PNL să dea preşedintele acestei ţări.”, a precizat deputatul liberal.

”Este inadmisibil ca în 2024 această ţară să fie condusă de cineva care încă nu-şi găseşte, după ce caută destul de intens, diploma de bacalaureat. Nu cred că această ţară îşi permite să se întoarcă cu 30 de ani în urmă şi să piardă legătura cu lumea cuivilizată”, a spus Gigel Ştirbu. 

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro