Scandal în Sectorul 5 din cauza măsurării temperaturii

Măsurarea tempetarurii și purtarea măștii de protecție stârnesc scandaluri. La intrarea într-un supermarket din Sectorul 5 al capitalei, joi, polițiștii au intervenit pentru a imobiliza un bărbat în vârstă, care nu ar fi vrut să respecte restricțiile. 

Potrivit agenților, doi bărbați și o femeie au refuzat măsurarea termperaturii și s-au manifestat violet față de angajații de la paza centrului comercial. Paznicii supermarketului au anunțat incidentul la 112. La momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat si ar fi devenit recalcitrante. În imaginile surprinse de un trecător se vede cum polițiștii trag de un bărbat în încercarea de a-l imobiliza. Oamenii din jur huiduie, iar atmosfera este una tensionată.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jkPpbiBUT44

Comentează pe FACEBOOK