duminică 14 iulie 2024

Scandal în Sectorul 5. Primarul taie trotuarele, locuitorii se opun

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un nou scandal între primaul Sectorului 5, Daniel Flora, și locuitori. Edilul a dat ordin  să se ”taie” din trotuarele de pe Șoseaua Panduri ca să facă locuri de parcare. Acest lucru i-a revoltat de locuitorii din zonă.

Oamenii spun că nu au fost consultați înainte de începerea lucrărilor și sunt nemulțumiți fiindcă rămâne mai puțin spațiu pentru pietoni, iar săpăturile afectează copacii de pe bulevard.

 Într-o petiție adresată Primăriei, oamenii cer oprirea lucrărilor, potrivit Hotnews.

”Pe Șoseaua Pandurilor au fost demarate ample lucrări de reamenajare a trotuarelor. Mai precis, trotuarele vor fi dramatic reduse la o lățime maximă de 1.5 metri. Ce se vede în fotogafii, delimitat de marcajele cu vopsea, reprezintă exact conturul locurilor de parcare ce vor lua locul spațiului pietonal. Ca locatari, nu am fost consultați în prealabil, oferindu-se doar niște afișe sumare din partea companiei executante (Străzi, Poduri și Pasaje București) în care se menționează demararea lucrărilor în zonă. Atragem atenția că arborii bogați și sănătoși care bordează trotuarul vor fi afectați (posibil până la uscare) de tăierea rădăcinilor și betonarea spațiului din jurul lor pentru realizarea acestor parcări”, se arată în petiția inițiată de locuitorii din zonă.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro