sâmbătă 22 iunie 2024

Scandal între liberali. Boloș: De trei zile nu dorm. Să vină Rareș Bogdan la Finanțe

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș ar fi amenințat că va opri toate plățile, pentru că doar așa va reuși să acopere gaura din buget. Într-o ședință a coaliției, Bolos a arătat că situația este mai gravă decât pare, iar riscul pierderii banilor europeni este uriaș. El ar fi fost constrazis de europarlamentarul Rareș Bogdan, pe care Boloș l-a invitat să preia portofoliul Finanțelor, transmite Digi24.

Marcel Boloș: „De trei zile nu dorm, speram ca luna septembrie să nu o închid pe deficit! Am un minus de 7,5 miliarde de lei la încasare pe luna septembrie. O să opresc toate plăţile până la finalul anului, pentru că o să ni se suspende fondurile europene de la 1 decembrie!”

Rareș Bogdan: „Marcele, te rog frumos, nu suntem la televizor aici. Nu ne mai considera pe toţi prosti şi neinformați! E o întreagă procedură aici, supravegherea ar începe peste 9 luni, nu ne taie nimeni fondurile!”

Marcel Boloș: „Eu îmi dau demisia atunci, să vină Rareș Bogdan ministru de Finanțe, dacă poate să negocieze mai bine la Bruxelles!”

Marcel Ciolacu: „Vă rog, domnule Rareș Bogdan, că-l blocați pe domnul ministru, găsim soluții aici.”

Amintim că s-a mai zvonit că Marcel Boloș ar avea zilele numărate la conducerea Ministerului de Finanțe după ce a generat nervozitate în conducerea PNL. Mai mulți lideri PNL sunt „furioși” din cauza modului în care ministrul Marcel Boloș a comunicat măsurile fiscal-bugetare negociate la Palatul Victoria, dar și la Bruxelles.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro