sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Scandal pe Legile Educației. PSD cere amânarea, PNL refuză

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Un nou scandal în coaliția de guvernare. De această dată, pe Legile Educației, asumate de Klaus Iohannis. PNL îi răspunde lui Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, care a anunțat vineri că i-a cerut lui Marcel Ciolacu să solicite în Coaliție amânarea Legilor Educației. „Există un consens în coaliție și un calendar asumat ferm”, transmite purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

„Acest calendar pe legile educaţiei este agreat în coaliţie şi rămâne acelaşi, indiferent de solicitările de natură personală ale domnului Dîncu sau de alte pretenţii pe care le are. Vă spunem sincer că nu înţelegem aceste declaraţii ale domnului Dîncu, mai ales că ele nu sunt în concordanţă cu cele asumate de PSD în această situaţie”, a precizat Stroe pentru AGERPRES.

El a subliniat că nu este „rost de niciun fel de prelungire, de amânare”.

„Domnul Dîncu ar fi putut, de exemplu, să vină la şedinţa de coaliţie a experţilor din educaţie de azi dimineaţă”, a mai spus liberalul.

Președintele Consiliului Național al PSD spune că „sunt multe lucruri care vor trebui refăcute”.

„După o scurtă analiză a proiectelor de lege, constatăm că sunt multe lucruri care vor trebui refăcute și căutate soluții la unele probleme. Sunt multe măsuri administrative, dar puține schimbări de paradigmă care să ne dea certitudinea că vor asigura adaptarea școlii și a copiilor la schimbările rapide de la nivelul culturii, civilizației și mediului tehnologic”, susține președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro