miercuri 29 noiembrie 2023

Scene erotice filmate la Observatorul Astronomic

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Scene erotice pentru un serial tv au fost filmate la Observatorul Astronomic din București. În semn de protest, două angajate ale instituției aflată în Subordinea Primăriei Capitalei din București și-au dat demisia în ultima lună.

Este vorba despre serialul Vlad, difuzat la Pro TV.

Astfel de scene apar des în fuilmele românești, dar problema, spun foști și actuali angajați ai Observatorului, este că în acest caz particular, filmarea a avut loc într-o instituție de cultură. 

Între timp, scenele respective au fost difuzate pe un post de televiziune, parte a unui serial românesc de succes, potrivit Europa Fm.

Observatorul se află în subordinea Muzeului Municipiului București, care, la rândul său, se află în subordinea Primăriei Capitalei. În scris, Muzeul Bucureștiului a transmis către sursa citată că totul a fost perfect legal și că “în solicitarea primită (n.r. de la producătorul serialului) nu s-a menționat niciodată existența unor scene erotice în cadrul filmărilor (…). Atâta timp cât respectivul film este difuzat (…) în prime time, avem serioase rezerve asupra aspectelor reclamate.”

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro