Se ascut cuțitele în PSD: Oamenii lui Dragnea, atac la Ciolacu & Co.

Se ascut cuțitele în PSD: Oamenii lui Dragnea, atac la Ciolacu & Co.

Un adevărat război a pornit în PSD. Protagoniștii sunt oamenii loiali lui Liviu Dragnea și  tabăra lui Marcel Ciolacu.

Cei îndepărtați de la conducerea partidului se ceartă acum pe Facebook cu actuala conducere interimară. Miza este Congresul PSD, unde vor fi aleși noii șefi.

Ultimul care s-a răsculat împotriva actualei conduceri este Codrin Ștefănescu. Cunoscut ca ‘omul lui Dragnea’, Ștefănescu susține că multor membri PSD le este rușine cu Ciolacu & co.

“Apel cātre primarii si parlamentarii PSD! Nu plecati! Nu dezertati! Stiu cā sunt nemultumiri enorme, stiu cā vā este rusine cu noua conducere a partidului, stiu cā vi se reproseazā din teritoriu blaturile care se fac la centru! Stim cu totii, se vede cu ochiul liber! Am vorbit cu multi dintre voi in ultimele zile, voi incerca sā discut cu toti! Voi sunteti motoarele partidului si aveti un cuvânt greu de spus. Spuneti-l acum! E timpul sā ne recuperām partidul! Rāmâneti pe loc si luptati! Milioane de români care ne-au votat, care ne-au acordat increderea lor, sperā cā ne vom reveni curând. Nu-i dezamāgiti pe acestia.”, scrie Codrin Șefănescu pe rețeaua de socializare.

Amintim că un episod savuros s-a petrecut și cu o zi în urmă în PSD. Scandalul a plecat de la faptul că Paul Stănescu l-a catalogat pe Eugen Teodorovici „o calamitate”. În replică, Ionel Arsene a scris pe Facebook că „întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala”.

Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului. El a fost preocupat doar de funcţii. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD.  Ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor.”, a declarat, citat de Mediafax, Paul Stănescu. (VEZI AICI MAI MULTE DETALII)

Comentează pe FACEBOOK