Se scrie istorie în Vrancea. Oprișan pleacă după aproape un sfert de secol de la cârma județului

Se scrie istorie în Vrancea. Oprișan pleacă după aproape un sfert de secol de la cârma județului

Cel mai vechi baron PSD, președinte al Consiliului Județean Vrancea de 20 de ani, a fost detronat. Liberalul Cătălin Dumitru Toma a caștigat alagerile în fieful de până acum al social-democratului.

PNL-istul a mai precizat că preia un județ plin de datorii și că își dorește să facă un audit, să prezinte ce a găsit la Consiliul Județean Vrancea după 20 de ani de domnie a lui Marian Oprișan și nu în ultimul rând să-i tragă la răspundere pe vinovați.

Amintim că pe lângă acești 20 de ani de șefie la CJ Vrancea, în alți patru ani a fost vicepreședinte. În total, aproape un sfert de secol.

La rândul său, Oprișan a spus că are sufletul împăcat și le-a mulțumit vrâhncenilor pentru susținerea lor.

„Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Oprișan, potriivt Hotnews.

Vezi AICI harta României după alegerile locale din 2020/ rezultatele din marile orașe și AICI rezultatele din București.

Comentează pe FACEBOOK