luni 26 februarie 2024

Secretele Slăninii cu Ceapă dezvăluite de Neurochirurgul Vlad Ciurea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Revelația Importantă a Neurochirurgului Vlad Ciurea despre Slănina cu Ceapă Consumată de Români în Sezonul Actual Începe perioada în care acest preparat devine din nou popular, iar mulți români preferă slănina cu ceapă. Unii dintre aceștia au început să resimtă îngrijorare cu privire la consumul acestui fel de mâncare, având temeri legate de potențialul impact negativ al grăsimilor asupra sănătății lor.

„Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre”, spune prof. dr. Vlad Ciurea.

Nu reținerea sau eliminarea din alimentație este răspunsul, secretul este echilibrul, a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea.

Neurochirurgul Vlad Ciurea a explicat că secretul nu constă în reținerea sau eliminarea din alimentație, ci în atingerea unui echilibru adecvat.

„Degeaba ardeleanului eu îi duc pe masă cele mai formidabile feluri de pește, de fructe de mare, că ardeleanul zice: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!

Este foarte greu, mai trebuie o generație ca să ne educăm, iar noi de aici mâncăm într-un anumit fel. E foarte greu să schimbi alimentația.

În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem este alimentația pe care o cere organismul și suntem, mai mult sau mai puțin, sclavii acestei alimentații.

Răspunsul este: un echilibru. Să știm ce ne face rău! Tuturor ne place slana cu ceapă. Tuturor! Dar totul cu măsură!

Acesta este răspunsul, să ții lucrurile în echilibru! Și să știi clar, că și vârsta contează, că la o anumită vârstă arzi mai mult, la alta mai puțin”, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea, conform Antena 3 CNN.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro