luni 26 februarie 2024

Sediu PSD: Mobilier de lux, din bani publici

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

La PSD Vrancea, luxul se cunoaște de la intrare. În timpul mandatului lui Marian Oprișan s-au făcut investiții masive, din bani publici. Acum, însă, social-democrații vrânceni trebuie să se mute. Conducerea liberală a Consiliului Judeţean Vrancea nu a mai prelungit contractul de închiriere pentru clădirea centrală în care a funcţionat organizaţia judeţeană a PSD timp de 25 de ani.

Inventarul făcut de administratorii clădirii după părăsirea sediului de către foştii locatari scoate în evidenţă bunurile de lux plătite din banii contribuabililor.

Cel mai scump obiect achiziţionat este o masă de şedinţe, care a costat 50.917 de lei, adică peste 10.000 de euro, potrivit Adevarul.ro

O bibliotecă de perete şi alta pe colţ, pentru depozitarea documentelor, au costat 38.697 de lei, respectiv 35.152 de lei.

Pe un bufet s-au plătit 16.778 de lei.

Două simple birouri au costat aproape 9.000 de lei fiecare, pe ele fiind montate lămpi cu valoarea de aproape 3.000 de lei bucata.

De asemenea, cele patru grilaje de mascat caloriferele din birouri au fost cumpărate la preţuri exorbitante, cuprinse între 7.000 de lei şi 9.000 de lei bucata.

Valoarea totală a bunurilor inventariate în sediul unde a funcţionat PSD Vrancea este de 400.000 de lei.

Și asta nu e tot. În ultimul an chiria plătită de PSD pentru cei peste 300 de mp ai imobilului a fost doar de 5,31 de lei/mp.

De asemenea, mai trebuis spus că până în 2016, sediul PSD a fost păzit, banii provenind tot de la bugetul județului.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro