luni 22 aprilie 2024

Șeful medicilor de familie, replică ironică pentru Ciolacu: ‘Orice salariat cu frisoane, o sursă ecologică!’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, Sandra Alexiu, a transmis, miercuri, un mesaj ironic, după ce premierul Marcel Ciolacu s-a arătat nemulţumit de numărul mare de concedii mediale acordate pentru ”dureri de spate” şi ”răceală”.

„Ințeleg că dl Prim-ministru va modifica toată legislația cu privire la concediile medicale și la definirea și codificarea urgențelor, ca sa nu mai ia concedii cei cu crize de HDL cu sindrom radicular (popular „dureri de spate”) sau Doamne ferește, cu gripă.
Recomand foarte serios sa excludă de pe lista de urgențe medico-chirurgicale si orice sindrom febril, fiindca e dovedit științific ca mișcarile repetate degajă energie și orice salariat cu frisoane e o sursă ecologică. Ne încadrăm și la energie verde și putem și să economisim banii de pe concediile medicale.
Astfel vom putea în sfârșit să dam concedii medicale la oameni sănătoși, chiar 14 zile, așa, ca în pandemie, că ei nu degajă nimic”, a scris Șeful medicilor de familie din București pe Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, că au fost date 274.000 de concedii medicale pentru dureri de spate şi 187.000 de concedii medicale pentru strănutat şi răceală şi s-a arătat nemulţumit că pentru astfel de afecţiuni se dau concedii medicale pentru care ar trebui aplicată scutirea de impozit, dacă acest lucru va fi aprobat şi de Camera Deputaţilor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro