luni 17 iunie 2024

Șeful TAROM și-a dat demisia

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Bogdan Popescu, numit în octombrie 2023 în funcția de director general TAROM, și-a dat deja demisia, aceasta fiind aprobată de Consiliul de Administrație, au declarat surse sindicale pentru Agerpres.

Sursele au adăugat că Bogdan Popescu a fost plecat săptămâna trecută la Bruxelles, pentru a discuta despre modificarea planului de restructurare şi aprobarea ajutorului de stat.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, şi-a exprimat, săptămâna trecută, în Parlament, încrederea în Bogdan Popescu că va reuşi să repună „pe picioare” compania şi a spus că „în 2024 vor fi semne pozitive economic în ceea ce priveşte TAROM”.

„Avem un nou manager, aşa cum ştiţi. Eu am încredere mare în dânsul şi sper să reuşească în sfârşit să repună pe picioare (compania – n. r). Cred că am spus din urmă cu doi ani un lucru legat de TAROM: faptul că e nevoie de un manager care să aibă curaj, pentru că susţinere din partea ministerului va primi. Să ştiţi că domnul director actual dă dovadă de curaj şi eu spun că în 2024 vor fi semne pozitive economic în ceea ce priveşte TAROM”, declarase Grindeanu.

Bogdan Popescu are o experienţă de peste 25 de ani în companii precum Shell, Metro şi Microsoft, iar în 2021 a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Avioane Craiova.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro