luni 25 septembrie 2023

Sforăi și primești 1000 de lei pe săptămână, în Marea Britanie

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În cazul în care dețineți un certificat medical care confirmă sforăitul ca pe un simptom medical, există posibilitatea ca să îndepliniți criteriile pentru a primi un beneficiu în valoare de 1000 de lei pe săptămână, în Marea Britanie.

Deși sforăitul este adesea considerat a fi un gest inofensiv, în cazul în care este legat de apneea în somn, ai oportunitatea de a primi compensații financiare în Marea Britanie, precis 170 de lire sterline (echivalentul a aproximativ 1000 de lei) pe săptămână, conform informațiilor publicate în The Sun.

Conform specialiștilor din Marea Britanie, anumite indivizi afectați de apneea în somn ar putea îndeplini criteriile pentru a beneficia de „Plata pentru Independență Personală” (PIP) în fiecare săptămână.

PIP reprezintă un sprijin financiar acordat pe termen lung persoanelor care suferă de dizabilități fizice sau mentale.

Conform sursei menționate, acest ajutor financiar poate adăuga mii de lire sterline la veniturile anuale și puteți fi considerat eligibil indiferent de statutul vostru ocupational.

Există două componente ale ajutorului PIP: o componentă legată de activitățile zilnice, în cazul în care aveți nevoie de asistență pentru sarcinile cotidiene, și o componentă referitoare la mobilitate, în situația în care aveți nevoie de sprijin pentru deplasare.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro