duminică 19 mai 2024

Show-uri grotești „premiate” de guvern cu 2 milioane

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Show-ul grobian din fața Muzeului Național de Artă Contemporană a fost finanțat de Ministerul Culturii. Vorbim de acei artiști, cel mai probabil reprezentanți ai unei minorități sexuale, ce instigau pe banii publici la dărâmarea Catedralei Neamului, aflată în apropierea locului unde ei se destrăbălau. Culmea, la lansarea evenimentului au fost prezenți atât vicepremierul României, Raluca Turcan, cât și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.
De la acesta din urmă am aflat și vestea „bună”. Tocmai au plecat 2 milioane de lei din bugetul său, către instituția care organizează asemenea spectacole deșănțate. Vorbim de Muzeul Artei Contemporane, care a deschis acum 2 zile noul sezon expozițional. La evenimentul de lansare a avut loc și show-ul de care vorbim. Imaginile spectacolului, ajunse pe internet au stârnit un val de reacții negative.

Pusă în fața acestui val de proteste, vicepremierul Raluca Turcan a încercat să dreagă busuiocul. Într-o declarație dată QMagazine, aceasta susține că: „Acel fragment e parte a unui concert de atmosferă de la deschidere. Sunt pur și simplu niște manipulări grosolane. E un muzeu frumos..”
Observația vicepremierului este cel puțin ridicolă. Despre ce manipulări ar putea fi vorba, atâta vreme cât imaginile vorbesc de la sine. Dacă nici replica” vedetei” acelui show grotest, care susținea că speră să cadă Catedrala Mântuirii Neamului, nu a deranjat vicepremierul, atunci e grav! Poate ar fi util ca cineva să explice guvernanților ce înseamnă instigare la ură, îndemn la anarhie, sau celebra sintagmă „hate speach” invocată pe toate rețelele de socializare. Probabil când aceste lucruri vin din partea minorităților, ele nu trebuiesc sancționate, ci „aplaudate” cu bani publici.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro