duminică 14 iulie 2024

Simion, la Parchetul General: Am informații că mă vor ridica

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

George Simion, liderul AUR, a ajuns, joi, la Parchetul General. El a declarat că a venit să ceară urgentarea percheziţiei informatice ori returnarea bunurilor. Simion a denunțat „o vânătoare de vrăjitoare” și a susținut că are informații că „mă vor ridica şi alte structuri ale Parchetului, spre exemplu DNA-ul”, în contextul în care AUR e „competitor electoral”.

Amintim că George Simion e acuzat că l-a ajutat pe Silvestru Șoșoacă să falsifice semnăturile necesare pentru candidatura la Parlamentul European.

 

Simion: Am venit la Parchetul General pentru urgentarea percheziţiei informatice sau pentru returnarea bunurilor

 

„Am venit astăzi la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi şi de a mă scutura efectiv de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră (…). O să fac o cerere pentru urgentarea percheziţiei informatice sau pentru returnarea bunurilor, pentru că în momentul acesta Parchetul General pur şi simplu a făcut o tâlhărie. Timp de două săptămâni reţine nişte bunuri şi practica spune că le va reţine două luni – trei luni, şi creează neplăceri, creează nervi, nervozitate, probabil speră să obţină mărturii prin genul ăsta de presiuni asupra martorilor”, a declarat liderul Alianței, potrivit Agerpres.

El a mai spus că nu a încurajat pe nimeni să falsifice semnături și că „ei probabil vor să găsească altceva”.

 

Simion: E o vânătoare de vrăjitoare şi nu am de gând să stau cu mâinile în sân

 

„Am informaţii că mă vor ridica şi alte structuri ale Parchetului, spre exemplu, DNA-ul. Să mă ridice. Eu nu am nimic ilegal săvârşit, mă pun la dispoziţia oricărui organ de anchetă, dar asta e legat mai mult de calitatea noastră de competitor electoral, pentru că au cerut aici dosare din ianuarie, anul acesta, care erau în competenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Sunt dosare din septembrie, anul trecut, cerute de acest procuror. E o vânătoare de vrăjitoare şi nu am de gând să stau cu mâinile în sân şi să suport genul ăsta de presiuni. Daţi-mi telefonul, domnule procuror! Căutaţi-l dacă vreţi, n-am nicio problemă, îmi dau acordul dacă asta doriţi, dar daţi-mi telefonul”, a mai declarat președintele AUR.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro