Simona Spătaru, candidata USR la sector 4, alături de clanul Duduianu?

O imagine șocantă din campania electorală i-a pus pe jar pe toți fanii USR Plus din Sectorul 4 al Capitalei. Este vorba de o fotografie de campanie, din Piața Sudului, în care candidata Simona Spătaru se prezintă alături de echipa sa de campanie. În prim plan, în dreapta acesteia, apare un personaj pe nume Silviu Mototolea, despre care se spune că este vărul soției interlopului Emi Pian, ucis în urmă cu puțin timp. Ce caută un membru al temutului clan Duduianu în staff-ul de campanie al unei doamne care susțune că vrea să scoată interlopii din Sectorul 4?! Poate e vorba doar de o schimbare de teritoriu, în discursul acesteia atacurile fiind doar la adresa Clanului Sportivilor, unul rival cu Duduienii?!

Răspunsurile vi le dă jurnalist.ro! În primul rând, fotografia pe care o vedeți este una cât se poate de reală. Nu e vorba de trucaj sau regie ieftină, cum a fost în cazul “useriștilor” huiduiți la Voluntari. Apropierea dintre Simona Spătaru și Silviu Mototolea este cât se poate de reală. Acesta din urmă a fost pus de guvernarea PNL în conducerea fabricii de timbre Romfilatelia, structură aflată în subordinea Poștei Române. Pentru o astfel de funcție, omul trebuia pus la muncă. Așa a ajuns probabil să fie cooptat și în staff-ul de campanie al “dreptei unite” din Sector 4.

Pentru a ști mai bine cine este personajul de lângă candidata USR-Plus la primăria Sectorului 4, găsiți un “CV” aici:

https://www.capital.ro/lovitura-de-teatru-un-membru-al-clanului-duduienilor-numit-la-conducerea-unei-institutii-de-stat.html

Așa cum am spus, prejudiciul de imagine a fost devastator. Motivul: discursul de candidat de la lansare al Simonei Spătaru s-a bazat exact pe lupta sa împotriva clanurilor interlope. Până la ora editării acestei știri, nici aceasta nici USR sector 4 nu au comentat în vreun fel imaginea de mai jos! O reacție are doar Sorin Mototolea, pe pagina sa de Facebook. Acesta susține că nu este în niciun clan interlop și nu a avut legături cu răposatul Emi Pian sau cu locotenenții acestuia. Prezența sa în acea poză de campanie nu este infirmată . Rămâne de văzut ce vor spune cei de la USR Plus și de unde coincidența aceasta de nume, Mototolea, unul destul de rar!

Comentează pe FACEBOOK