duminică 14 iulie 2024

Slăbiciunea lui Grindeanu, susținută în funcția de manager

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Slăbiciunea lui Sorin Grindeanu, doctorul Elena Mitrofan este susținută în funcția de manager al Spitalului Clinic CF Iași, chiar dacă concursul pentru conducerea unității medicale s-a terminat în urmă cu aproape 7 luni și postul a fost câștigat de medicul Mihai Glod.

 

 

Slăbiciunea lui Grindeanu, contract prelungit la Spitalul Clinic CF Iași

 

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic CF Iași s-a finalizat în decembrie 2023, fiind câștigat de doctorul Mihai Glod, care a obținut un punctaj mai mare, adică 9,53, în timp ce contracandidata sa, dr. Elena Mitrofan, a obținut 9,50, scrie bzi.ro. Deși au trecut aproape șapte luni de la finalizarea concursului, dr. Mihai Glod nu a putut să-și preia mandatul. Mai mult, Ministerul Transporturilor i-a prelungit, în urmă cu circa o lună, Elenei Mitrofan, slăbicunea lui Gindeanu, mandatul de manager interimar pentru încă șase luni, acest lucru putând fi catalogat drept un abuz de putere.

Potrivit unor surse ale BZI, dr Elena Mitrofan este membră a PSD și este susținută de membri importanți ai partidului după ce acesta a finanțat sume importante pe timpul campaniei electorale.

 

Elena Mitrofan vrea neapărat să-și păstreze postul de la conducerea spitalului

 

Elena Mitrofan, despre care junaliștii locali spun că este slăbiciunea lui Sorin Grindeanu, vrea neapărat să-și păstreze postul de la conducerea spitalului și asta pentru că a renunțat la postul din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie pentru funcția de manager interimar de la Spitalul CF Iași, chiar dacă aici câștigă cu 90.000 de lei mai puțin.

Nemulțumit de situație, în data de 14 iunie 2024, dr. Mihai Glod a dat în judecată Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic CF Iași și Spitalul Clinic CF Iași. Dr. Mihai Glod are șanse foarte mari să câștige procesul intentat ministrului și unității medicale, iar medicul va trebui să primească despăgubiri pentru perioada în care nu a ocupat funcția câștigată prin concurs.

Contactat de BZI, dr. Mihai Glod a declarat că ordinul de numire în funcția de manager urmează să semnat în următoarele zile, dacă situația nu este amânată din nou.

„Singurele noutăți le puteți obține de la minister, situația este la latitudinea lor. E normal că se tot amână numirea mea, asta e metoda de lucru. Eu o să mă pensionez, iar ei tot îi prelungește interimatul. Mâine (n.r. – 9 iulie 2024), s-ar putea să fie semnat ordinul de numire, este pe masă”, a spus dr. Mihai Glod.

În acest caz, BZI i-a contactat pe Sorin Grindeanu și pe dr. Elena Mitrofan, dar aceștia nu au răspuns apelurilor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro