duminică 26 mai 2024

Soldați ruși, prinși la furat găini într-un sat din Ucraina

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În timp ce autoritățile de la Moscova se laudă cu susținerea logistică a trupelor, afirmând că au inclusiv brutările proprie pe front, mai mulți soldați ruși au fost filmaţi într-un sat ocupat din Ucraina, în timp ce alergau să prindă nişte găini dintr-o curte. 

Imaginile sunt de-a dreptul hilare. Soldații ruși aleargă găinile cu niște bețe, ca mai apoi să le bage într-un sac și să le ducă în tanc pentru a fi servite, probabil, la cină.

Și nu este pentru prima dată când soldaţii ruşi fură de la localnici ori din magazinele alimentare, iar una dintre explicaţii ar fi raţiile mici și expirate oferite de Moscova, înainte de a-i trimite la război. 

Dar Kremlinul neagă categoric această situație. Ministerul rus al Apărării a publicat pe contul oficial de YouTube un clip cu imagini menite să sugereze susținerea logistică de care beneficiază trupele rusești. În clip sunt ilustrați militari-brutari care plămădesc pâine pentru soldații de pe front, pregătesc porții de mâncare cu carne în aspic, fasole, ceapă și murături. Apoi, într-un cort la o masă cu o vază cu flori, sunt văzuți militari care iau masa din gamelă.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro