vineri 14 iunie 2024

Sorin Lavric (AUR), despre Cătălin Cîrstoiu: Ucenicul lui Petrov

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Senatorul Sorin Lavric (AUR) îl critică pe dur pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, dr. Cătălin Cîrstoiu. Prin intermediul unui comunicat de presă, Lavric afirmă că medicul „ și-a îngroșat conturile bancare pe seama suferinței pacienților pe care, în calitate de manager de spital, îi primea la spitalul Universitar doar ca să aibă de unde să-i trimită la clinica privată, condusă de soție, și să la taie niște facturi exorbitante”.

Sorin Lavric (AUR): PSD și PNL l-au ales pe medicul Cătălin Cîrstoiu, finul turnătorului Petrov, drept candidat la Primăria Capitalei

„Tupeul și șmecheria au devenit în mod oficial „valorile” de bază pe care actuala coaliție guvernamentală PSD-PNL le susține și le promovează.

Iar pentru a le ilustra cetățenilor cât mai bine această “schemă” de reușită în viață, PSD și PNL l-au ales pe medicul Cătălin Cîrstoiu, finul turnătorului Petrov, drept candidat la Primăria Capitalei.

Ca orice “fiu spiritual” al unui turnător, de la care a și învățat cum să exploateze oamenii, Cîrstoiu și-a îngroșat conturile bancare pe seama suferinței pacienților pe care, în calitate de manager de spital, îi primea la spitalul Universitar doar ca să aibă de unde să-i trimită la clinica privată, condusă de soție, și să la taie niște facturi exorbitante.”, transmite senatorul PSD într-un comunicat de presă

Lavric: Românii trebuie să iasă în număr cât mai mare la vot

O “schemă” de lucru profund imorală și, conform Agenției Naționale de Integritate, chiar “puțin” ilegală, spune Lavric. Un raport al Corpului de Control al prim-ministrului României, vorbind de “cel puțin un caz de incompatibilitate”, atunci când medicul a trimis un pacient din spital către clinica sa privată, „ca să-l jecmănească de bani”, mai spune lsenatorul AUR.

„Dar ce mai contează ce spune ANI, când în conturi s-au strâns peste 2 milioane de euro, iar în garaj tronează un Cadillac, două BMW-uri, două Mercedes-uri și averea e completată și de câteva apartamente.

Acum știm foarte bine la ce să ne așteptăm dacă această coaliție dezastruoasă mai continuă să guverneze și după alegerile din 2024. În loc de “stabilitate și dezvoltare”, vom avea parte de tupeu și șmecherie la cote maxime. De aceea, la aceste alegeri românii trebuie să iasă în număr cât mai mare la vot și să spună STOP tuturor șmecherilor din PSD și PNL.”, se mai arată în comunicat.

CITITI SI: Decizie definitivă. Băsescu a colaborat cu Securitatea

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro