Spovedania unui infractor dinamitează greii României

Spovedania unui infractor dinamitează greii României

Infractorul fugar Cristian Rizea, omul care ar fi trebuit să fie primar în locul dezastrului Daniel Florea la sector 5, a aruncat astăzi în aer lumea politică economică și o parte din serviciile secrete din România. Condamnat definitiv la 4 ani și 8 luni pentru corupție, fostul deputat PSD s-a mutat la Chișinău și dinamitează greii României. Astăzi s-a publicat cartea sa, numită “Spovedania lui Rizea”, un E-Book de 156 de pagini în care găsim 19 capitole în care se vorbește de cei care ar fi furat și condus România din umbră, în ultimii 30 de ani. Se dau nume, firme, sunt descrise afaceri și se fac acuze deosebit de grave, privitoare la personaje celebre.

Deși este scrisă de către un infractor ce aparent nu ar mai avea nimic de pierdut, cartea a creat multe valuri în lumea gulerelor albe. În doar câteva ore, aceasta s-a viralizat pe Internet, circulând masiv prin intermediul platformei de comunicare WhatsApp. Deși autorul a lansat o platformă online de unde cartea putea fi achiziționată (www.spovedanialuirizea.com), probabil numărul celor care au primit-o gratis de la primii care au descărcat-o este unul extrem de mare.

Despre actualul infractor-fugar Cristian Rizea se știe că a fost un personaj extrem de monden. Era supranumit Deputatul Ferrari, prin prisma faptului că pe perioada deputăției se plimba frecvent cu un asemenea automobil de lux. Ducea un stil de viață opulent, cu vacanțe extravagante, haine de mii de euro și bijuterii de zeci de mii de euro. Pe perioada cât era parlamentar PSD, Rizea era in toate cercurile “grele” ale României. Și nu ne referim doar la cele ale partidului din are făcea parte. Toate aceste lucruri de notorietate au făcut ca cele scrise în cartea-bombă să pară ca fiind într-adevăr confesiunile unuia din interior. Oricum ar fi, lecturarea acestei cărți vă va da o nouă perspectivă asupra a ceea ce s-a întâmplat în România ultimilor ani, cât și a personajelor care au condus-o. Bani, putere, vacanțe exotice, întâlniri de taină, tunuri pe banii statului și dezvăluiri din bucătaria serviciilor secrete, toate acestea sunt înșiruite în paginile acestei cărți auto-denunț. Vorbim de un volum savuros..

Jurnalist.ro va face demersurile publicării gratuite, pentru cititorii noștri, a acestei cărți. Deocamdată, datorită drepturilor de copy-right, o puteți descărca de pe adresa indicată.

 

Comentează pe FACEBOOK