luni 15 iulie 2024

Subprefectul de Iași, surprins în pat cu o tânără din administrație, a demisionat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Subprefectul de Iaşi Marian Grigoraş, susținut de PNL, şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie, după ce au apărut în presă imagini cu el și o tânără din administrație, în pat. 

”Tuturor celor care m-au susţinut, le mulţumesc. Realizările mele sunt şi realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparţin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activităţii la Instituţia Prefectului – Judeţul Iaşi şi nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a explicat subprefectul Marian Grigoraş, într-o postare pe Facebook, potrivit NewsWeek.ro.

Grigoraş nu precizează ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest, dar demisia sa survine la două săptămâni după ce reporteris.ro publica o fotografie în care Marian Grigoraş apare în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcţii în administraţia ieşeană.

Tânăra a fost în anul 2020 şefă de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu, iar în anul 2021 s-a angajat în Prefectura Iaşi, în funcţia de consilier, chiar în timp ce Marian Grigoraş, susţinut de PNL, ocupa postul de prefect.

Ulterior, tânăra a lucrat în cadrul companiei ApaVital din subordinea Consiliului Judeţean, iar din acest an este consilier asistent la Compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi. 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro