vineri 14 iunie 2024

Tânără semi-dezbrăcată, la plajă pe șalupa Poliției Locale (foto)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O tânără pe jumătate dezbrăcată a fost surprinsă în timp ce făcea plajă pe șalupa Poliției Locale. Ambarcațiunea era ancorată lângă podul din spatele Catedralei, în Timișoara. Polițiștii locali aflați în patrulare prin zonă au observat-o. Vizibil incoerentă, aceasta a fost predată polițiștilor de la IPJ Timiș.

Foto Tion

 

Tânăra avea droguri la ea

 

Conform polițiștilor locali, femeia este din județul Arad și a fost observată și de echipajul care patrula prin zonă. Mai mult, avea droguri la ea.

„Polițiștii locali aflați în această seară, în jurul orei 19.00, în acțiune de patrulare în parcurile de pe malurile Canalului Bega, au observat o tânără care era întinsă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane. Aceasta a fost dusă la sediul instituției în vederea identificării și întocmirii documentației întrucât asupra sa au fost găsite substanțe ce fac parte din categoria celor interzise. Tânăra are 24 de ani, este din județul Arad și este incoerentă. Cazul va fi transmis Biroului de Combatere a Criminalității din cadrul IPJ Timiș in vederea continuării cercetărilor.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara, potrivit Gândul.

foto Tion

Gestul făcut la doar o zi de la incident

 

Arădeanca a revenit a doua seară la șalupa Poliției Locale. Supărată probabil că bronzatul i-a fost întrerupt cu o zi în urmă, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. 

„După ce aseară, puțin înaintea orei 19.00, a fost surprinsă de polițiștii locali făcând plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane, tânăra din Arad a fost observată din nou, în această seară, tot în jurul orei 19.00, în apropierea șalupei instituției. De această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Cel mai probabil lichidul era doar loțiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă”, spun cei de la Poliția Locală Timișoara.  

De această dată, ea a fost predată la Spitalul de Psihiatrie.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro