Tăriceanu sfidează regulile la spitalul Sanador

Tăriceanu sfidează regulile la spitalul Sanador

Regulile de distanțare și ordonanțele de guvern par făcute doar pentru fraieri, pentru poporul de rând. Călin Popescu Tăriceanu are alt regim și a demonstrat acest lucru în repetate rânduri. Episodul în care s-a băgat în față la Permise Auto sfidând mulțimea a devenit viral. Astăzi fostul premier a mai făcut o nefăcută . Acesta a mers împreună cu familia la Spitalul Sanador de pe Buzești. A fost prima zi de când s-au deschis spitalele, iar normele de protecție sunt drastice peste tot.

Pentru Tăriceanu regiile sunt însă opționale. Acesta a venit într-o limuzină, iar soția și copilul cu un SUV, alături de 2 aghiotanți, puțin înainte de ora 12. Cele 2 mașini au fost parcate în ușa spitalului, în zona de triaj folosită de ambulanțe. Pacienții nu sunt niciodată lăsați să intre acolo, fiind redirecționați spre parcarea subterană. La Tăriceanu s-a putut. Ba a fost așteptat și de un medic la intare, pentru a fi preluat și condus operativ în cabinet..
Regulamentele impuse de guvern în prezent specifică faptul că accesul în spitalele și clinicile private se face individual. În cazul minorilor, aceștia vor fi însoțiți de către un singur părinte. Dar la familia Tăriceanu s-a putut și altfel! În tot acest timp, mulți pacienți așteptau afară, în jurul spitalului. Unii aveau programări, alții își așteptau rudele să iasă. Cum era de așteptat, gestul șefului ALDE i-a revoltat pe toți. Mulți i-au amintit de obrăznicia de acum 3 ani, când a intrat la Direcția de Regim Permise din Pipera pe ușa din spate, fiind prea ocupat să își aștepte rândul..

Comentează pe FACEBOOK