duminică 14 iulie 2024

TAROM transportă sportivii români la Jocurile Olimpice

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Compania TAROM a anunțat printr-un comunicat că aeronava ce va transporta sportivii români la Jocurile Olimpice din Paris va purta numele Nadia Comăneci. Această decizie vine în semn de recunoștință pentru realizările excepționale ale legendarului gimnast și pentru promovarea României în lume.

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris, TAROM a schimbat numele aeronavei care va transporta sportivii români către capitala Franţei în onoarea Nadiei Comăneci, cea mai titrată gimnastă română din toate timpurile. Noul nume și autograf al lui Nadia Comaneci au fost aplicate pe aeronava TAROM Boeing 737-800, denumită anterior „Sarmizegetuza”, în recunoștința pentru cele cinci medalii de aur câștigate la Jocurile Olimpice și recordul său pentru prima notă perfectă din istoria gimnasticii, obținut la Montreal.

TAROM este un partener de lungă durată al lotului olimpic român și va continua să susțină „tricolorii” la Jocurile Olimpice din Paris în 2024. Această competiție va avea loc între 26 iulie și 11 august, iar compania noastră este mândră să facă parte din această aventură sportivă. Ne dorim ca acest parteneriat să continue să aducă succes atât pentru echipa română, cât și pentru TAROM.

Nadia Comăneci a transmis urări de succes sportivilor români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris, mândră să fie mereu alături de ţara sa şi de sportul românesc.

TAROM
jocurile olimpice 2024

TAROM este mândră să anunțe că prima aeronavă din flota noastră își va purta numele unui sportiv român. Suntem onorați să putem aduce un omagiu valorilor și realizărilor remarcabile ale acestui sportiv prin asemenea gesturi simbolice.

Nadia Comăneci şi TAROM au stabilit un parteneriat, prin care numele celebrei gimnaste va fi asociat cu o aeronavă B737-800 din flota companiei.

Înființată în 1954, compania TAROM este o parte importantă a industriei de transport aerian din România. Sub autoritatea Ministerului Transporturilor și membră a Alianței SkyTeam din 2010, TAROM continuă să ofere servicii de calitate pentru clienți.

Linia aeriană națională a României operează o flotă de 18 aeronave și oferă servicii către 70 de destinații prin intermediul aeronavelor proprii sau prin parteneriate code share. Din anul 1993, TAROM este membru al Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), ceea ce confirmă angajamentul nostru constant în furnizarea unor servicii de înaltă calitate conform standardelor internaționale.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Culin Valentina
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro