duminică 19 mai 2024

Târziu (AUR): Așa-zisul drept la avort, o oroare fără mărgini

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor (aur), a reacționat foarte dur față de votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, a dreptului la avort.

Târziu (AUR): A include în Carta drepturilor fundamentale așa-zisul drept la avort este o oroare fără mărgini

O oroare fără margini a fost votată de 336 de nesăbuiți ai extremei-stângi și așa-zis liberali. Din partea României, reprezentanții PSD, USR și REPER au fost cei care s-au declarat favorabili unei asemenea mârșăvii.”, a afirmat președintele CNC al AUR.

O majoritate fără discernământ, profund ideologizată și în răspăr cu viața și valorile sale susține includerea avortului în Carta drepturilor fundamentale a UE. Potrivit textului votat ieri de către elementele radicale și pretins progresiste ale Parlamentului European, orice persoană va avea acces la avorturi sigure și legale. În articolul 2 al acestei Carte pe care extremiștii o vor modificată, se precizează că orice persoană are dreptul la viață. Iată că, de fapt, potrivit acestor 336 de spirite rătăcite, nu chiar orice persoană are dreptul la viață. Ba mai mult, anumite persoane ar căpăta acest drept « fundamental » de a lua viața”, a susținut Claudiu Târziu într-un comunicat AUR.

Târziu (AUR) vorbește despre ‘pseudo-dreptul la avort’

După introducerea de către Franța, în propria Constituție, a pseudo-dreptului la avort, adică la ucidere, avem parte de încă o majoritate de scelerați, de această dată la nivel european, care acționează pe același calapod. De când există un drept « fundamental » la ucidere? Avortul înseamnă moarte”, a mai declarat Claudiu Târziu, totodată candidat al AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

CITITI SI: Târziu: AUR nu este un partid antieuropean, ci eurorealist

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro