luni 17 iunie 2024

Tomac: Încheiem o filă din mandatul lui Iohannis cu PSD în tot şi în toate!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat că, odată cu rotativa guvernamentală se încheie și „o filă din mandatul preşedintelui Iohannis cu PSD în tot şi în toate”.
Potrivit europarlamentarului în PNL şi PSD nu există democraţie internă, nu există dezbateri, „ci doar o linie impusă!”, iar rotativa se va produce fără prea multă bătaie de cap şi fără nimic nou.
 „Sentimentul meu este că domnul Ciucă, cu domnul Ciolacu şi cu preşedintele Iohannis s-au înţeles foarte bine pe ce au de făcut, doar că urmează să pună în operă această rocadă, încercând să mimeze dezbaterea democratică din partidele pe care le reprezintă.
Este tot mai limpede că lipsa dezbaterii din interiorul PNL îi pune în situaţia de a accepta o poziţie destul de umilitoare de a fi liderul PNL în Guvernul condus de preşedintele PSD.
Eu cred că în viitorul Guvern condus de domnul Ciolacu va fi vicepremier şi domnul Ciucă, va fi ministru al Transporturilor tot domnul Grindeanu şi probabil va veni în echipa guvernamentală şi fostul premier Tudose. Aceste partide mimează democraţia internă, nu există dezbateri, nu există puncte de vedere, există doar o linie impusă, ceea ce este foarte grav pentru viaţa politică românească”, a spus preşedintele Eugen Tomac la RFI.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro