luni 25 septembrie 2023

Tomac: PSD și PNL au făcut scut în jurul ‘specialilor’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PMP Eugen Tomac a oferit joi detalii despre discuțiile cu USR cu privire la crearea unei colaborări în perspectiva alegerilor din 2024. Acesta a precizat că este absolut necesar și firesc dialogul în rândul opoziției și PMP este deschis și dispus să pună umărul la această construcție.

„În primul rând am răspuns cu multă plăcere invitației pe care ne-a făcut-o domnul președinte Drulă, considerăm că este absolut necesar să începem să discutăm despre nevoia de unitate în rândul opoziției. Observăm cu PSD și PNL au făcut scut în jurul specialilor, au oprit toate reformele statului și duc România spre prăpastie. Statul român a devenit acel om gras deja care pur și simplu sufocă orice posibilitate de dezvoltare în această țară și li-au dat testul prin lipsa de viziune în implementarea PNRR.

Tocmai de aceea, pentru că anul viitor avem patru rânduri de alegeri considerăm absolut necesar și firesc acest dialog în rândul opoziției și PMP este deschis și dispus să pună umărul la această construcție. România are nevoie de o dreaptă modernă, curată, curajoasă care anul viitor să creeze o alternativă la blocajul pe care l-au creat PNL și PSD și izolarea țării în neputință”, a spus Tomac potrivit b1.ro.

Europarlamentarul Eugen Tomac a mai precizat că, în acest moment, România este blocată de politica PSD și PNL prin care sunt protejați specialii.

„România a rămas blocată prin această politică a PSD și PNL de a proteja specialii de a bloca reforma în sănătate, reforma în educație. O spun oamenii, nu o spunem doar noi. O vedem în stradă. Este necesară coalizarea partidelor de dreapta pentru a crea un pol credibil care trebuie să fie o alternativă la ce reprezintă PSD și PNL”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro