sâmbătă 22 iunie 2024

Trump amenință cu „moarte și distrugere” dacă este pus sub acuzare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Procurorii din New York care cercetează plățile făcute de Trump în 2016 către actrița de filme porno Stormy Daniels, au declarat că nu sunt intimidați de acesta și vor continua cercetările.

Avertismentul fostului președinte american a venit la câteva ore după declarațiile procurorilor, pe rețeaua Truth Social, relatează Reuters.

„Ce fel de persoană poate acuza o altă persoană, în acest caz un fost președinte al Statelor Unite, care a obținut mai multe voturi decât orice președinte în exercițiu din istorie și candidatul de frunte (de departe!) pentru nominalizarea Partidului Republican, pentru o infracțiune, când se știe de către toți că nu a fost comisă nicio infracțiune și, de asemenea, se știe că potențiala moarte și distrugere într-o astfel de acuzație falsă ar putea fi catastrofă pentru țara noastră?”, a scris Trump.

Acesta nu este singurul atac verbal la adresa procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg.
Chiar acum o săptămâna, Trump își anunțase susținătorii că va fi arestat marți, lucru care nu s-a întâmplat.

Biroul procurorului districtual a adresat joi președinților comisiilor republicane din Congres, o scrisoare în care a contestat ancheta deschisă de parlamentari. Parlamentarii solicitaseră acces la documente și mărturii despre ancheta deschisă împotriva lui Donald Trump. Potrivit procurorului, solicitarea este o „incursiune ilegală în suveranitatea New York-ului”. Ba mai mult, Trump a fost acuzat că a „creat o așteptare falsă că va fi arestat”.

Stormy Daniels, o actriță și regizoare de filme pentru adulți a afirmat că a primit banii pentru a nu dezvălui o întâlnire sexuală pe care a avut-o cu Trump în 2006.

Trump a negat că a avut vreodată o aventură cu aceasta. Potrivit acestuia, plata a fost „o simplă tranzacție privată”, iar ancheta deschisă împotriva lui este din motive politice.

Marele juriu din Manhattan care îl cercetează pe Trump se va reuni săptămâna viitoare.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro