luni 26 februarie 2024

Tudor Duma, Acuzat de a Fi Dealerul de Droguri al lui Vlad Pascu, Rămâne în Arest Preventiv

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, tânărul acuzat de procurori că a fost dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, va continua să rămână în arest preventiv pentru trafic de droguri, conform deciziei Curții de Apel București anunțată vineri, 12 ianuarie, informează News.ro.

Duma se află sub arest preventiv începând din 15 septembrie 2023, fiind parte din cercul de prieteni al lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care, sub influența drogurilor, a cauzat moartea a doi tineri pe 19 august 2023, în localitatea 2 Mai, județul Constanța.

Totodată, Maru este implicat în spargerea farmaciei Spitalului Floreasca, unde s-a filmat căutând medicamente pentru consum de substanțe interzise.

La 8 ianuarie, Tribunalul București a confirmat legalitatea și temeinicia măsurii preventive în cazul lui Duma Tudor, cunoscut drept Maru, menținând arestul preventiv.

Maru a contestat această decizie, însă Curtea de Apel București a respins contestațiile ca nefondate. Hotărârea magistraților este considerată definitivă.

În același timp, frații Ștefan-Ciprian Constantin și Costin-Anton Constantin, implicați în același dosar și acuzați de trafic de droguri, au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cei doi tineri erau anterior sub arest la domiciliu.

„Înlocuieşte măsura arestului la domiciliu dispusă prin Încheierea nr. 684/CP pronunţată la data de 15.12.2023 pronunţată de completul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală faţă de inculpaţii CONSTANTIN COSTIN-ANTON, CONSTANTIN ŞTEFAN-CIPRIAN, cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile”, se indică în decizia Tribunalului Bucureşti.

Cei trei tineri din cercul de prieteni al lui Vlad Pascu au fost aduși în fața instanței în decembrie 2023, fiind acuzați de trafic de droguri. Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, se află în arest preventiv din 20 august 2023, fiind plasat sub această măsură a doua zi după ce a provocat un accident mortal în apropierea stațiunii 2 Mai, județul Constanța, unde a intrat cu mașina într-un grup de tineri, omorând doi dintre ei în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată atât pentru ucidere din culpă, cât și pentru consum și trafic de droguri.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro