joi 7 decembrie 2023

Tun făcut din cazanul de țuică, la parada din Olt

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul din Optași-Măgura, Marin Scurtu, a organizat o paradă inedită pentru locuitorii comunei.

„Am tot văzut pe la Bucureşti cum sunt paradele astea şi am zis ia să fac şi eu aici, ce, numai la Capitală se poate aşa ceva? Nu am eu elicopter şi altă tehnică militară, dar am improvizat ceva şi uite ce a ieşit”, a spus Marin Scurtu, primarul din Optaşi Măgura, scrie Gândul,

Potrivit imaginilor apărute în mediul online, pe o mașină Dacia a primăriei a fost improvizat un tun din ţeava unui cazan de ţuică. În spate au stat călăreţii și căruţele, iar în faţă ATV-urile.  

“Am văzut eu prin filme, se duceau la război cu caii. Am zis, băi, frate, te mai duci și cu caii la luptă, dar dacă n-ai tu o armă nimic așa. Și am zis, ia stai, să punem un tun aici așa.”, a adăugat primarul Marin Scurtu.

Improvizația a constat în săteni care au defilat călare, urmați de căruțe și ATV-uri prin fața porților sătenilor care au ieșit să vadă „parada”. De altfel, primarul aflat la al șaselea mandat este cunoscut pentru deciziile inedite pe care le ia. El a devenit cunoscut în 2019 când a prezentat, mândru, un miniturn Eiffel la intrarea în fostul sat cunoscut ca Paris. Precum și o intrare originală în comuna Optași: o construcție circulară din opt ași, cărți de joc așezate în jurul unui ax.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro