sâmbătă 20 iulie 2024

Tupeu de Ponta: mulge partidul pe care l-a îngropat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul premier Victor Ponta face ce face și găsește soluții pentru a se mufa la niște bani nemunciți. Un document scăpat astăzi pe piață, din contabilitatea partidului Pro România, arată că Ponta figurează angajat la partid, pe postul de consilier juridic. Consultanța pe care o dă acestuia produce lunar o gaură de 25.641 de lei partidului, suma netă ce ajunge în buzunarele fostului premier fiind de 15.000 de lei (cca 3.000 de euro).

Desfrâul financiar din cadrul acestui partid zburat electoral din parlament nu se oprește la Victor Ponta. Pe ștatul de plată de care vorbim îi mai găsim pe:

-Adrian Botilcă, informatician – 44.615 lei

– Ileana sabina Chiaburu, consilier organizare juridică – 27.892 lei

– Constantin Alin Marina, economist – 21.000 lei

– Cristina Geaniuna Pușcașu, consultant în management – 21.000 lei

– Alin Vasile Văcaru, secretar general – 45.680 lei

– Vasile Vatejeu, șofer – 6867 lei

 

Toți aceștia, în frunte cu Victor Viorel Ponta sunt salariați permanenți ai acesti partid eșuat electoral și condamnat la dispariție fix de către liderul care încă îi mai mulge conturile. Găsiți mai jos documentul de care vorbim:

Nemaifiind partid parlamentar, subvenția primită de la buget de către ProRomania s-a diminuat considerabil. Cu toate acestea, AEP bagă anual în conturile acestuia aproximativ 300.000 de euro! Aceștia sunt banii românilor, fiind vorba de surse bugetare. Chiar și cu această sumă „mică”, Ponta și echipa lui încă își mai permit mici aroganțe. Ultima dintre ele: achiziția unui autoturism electric Tesla, cu peste 100.000 de euro!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro