Facturi de 240 de dolari pentru că nu au fost la nuntă

Un cuplu din SUA, Doug și Dedra Simmons, de 44 de ani, respectiv 43 de ani, din Chicago, s-au supărat atât de tare pe cei care nu le-au fost alături în ziua nunții lor, încât le-au trimis facturi pentru a-și recupera cheltuielile, potrivit New York Post, citat de Hotnews. Invitații confirmaseră inițial că vor participa la eveniment. 

Nunta a avut loc în luna august la Royalton Negril Resort & Spa din Jamaica. Costul meniului a fost de 120 de dolari de persoană.

Mirii au pus factura pe rețelele de socializare, iar postarea a stârnit o întreagă dezbatere despre gestul lor. Termenul de plată al facturii a fost de o lună, începând din 18 august.

„Din cauză că nu ne-ați anunțat că nu veți participa, ne datorați această sumă, pentru că noi am plătit în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne anunțați ce metodă ați folosit. Mulțumim!”, a scris cuplul pe factură.

 

Cum era de așteptat, fotografia cu factura a stârnit reacții. Mulți dintre internauți au înțeles gestul celor doi și i-au susținut.

„Aș fi vrut să mă gândesc și eu la asta. O treime din cei care au confirmat n-au apărut la nunta noastră. Am plătit o grămadă de mâncare, care a ajuns la gunoi (chiar dacă a fost mai puțin de 120 $ tacâmul)”, a comentat o persoană.

Mirele, patron de afacere mică la Chi-town, a ținut să precizeze că nu este vorba despre bani. Cuplul s-a simțit dezamăgit de prietenii care au absentat de la nunta lor. La nuntă au participat peste 100 de invitați.

Comentează pe FACEBOOK