Turcan, atac la Cîțu: Nu sunt bani pentru pensii/alocații

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, aflată până mai ieri în „tabăra câștigătoare” a lui Florin Cîțu, îl atacă dur pe șeful său de partid, despre care spune că „s-a preocupat doar să dea bine în postările pe Facebook”, iar acum nu mai sunt bani pentru pensiile și alocațiile din luna decembrie.

Mandatul lui Florin Cîțu nu a fost decât un șir de minciuni, greseli și jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus pana acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un sir de minciuni. Și nu numai de minciuni dar și de lipsa de responsabilitate! Florin, ești dispus sa joci la poker pana și banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău și-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook”, a transmis Raluca Turcan într-un comunict trimis către colegii din BPN al PNL și publicat de G4media.ro.

Începând cu data de 26 noiembrie 2021 nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor, alocațiilor și a altor compensații, printre care și cele pentru factura la energie, în cazul în care Ministerul Finanțelor nu va aproba suplimentarea bugetului cu aproape 3 miliarde de lei, după cum se precizează într-un document al Ministerului Muncii, publicat de Economedia.ro.

Comentează pe FACEBOOK