luni 26 februarie 2024

Turcan: AUR e o greșeală politică. Să ne imaginăm cum ar fi România fără fonduri UE

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a vorbit, vineri, la Interviurile Digi24.ro, despre ce ar însemna ca partidul AUR, despre care spune că este „o greșeală politică” să obțină mai multe voturi în alegerile de anul acesta decât PNL.

„AUR este o greșeală politică, concentrată pe mesaje extremiste, o ancorare într-un curent antieuropean distructiv pentru România, și un pericol la siguranța cetățenilor pentru că politica acestora este de a ne rupe și îndepărta de alianța NATO.

Să ne imaginăm cum ar fi România fără fonduri europene, pentru că AUR spune că nu avem nevoie de Europa. Lipsa drumurilor județene, spitale, școli”, a spus ministrul Culturii.

Turcan a subliniat, de asemenea, că o reușită a extremismului ar fi dăunătoare nu numai pentru PNL, ci și pentru România.

„Extremiștii ne îndepărtează de UE și de NATO. Lucrurile acestea sunt extrem de dăunătoare pentru omul de rând. Dacă aceste partide nu sunt păstrate în niște limite electorale care să nu le permită accederea la putere, riscă să devină un pericol pentru siguranța de zi cu zi a românilor. Eu cred lucrul acesta”, a conchis aceasta.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro