Firea, ultimul tun: 2 milioane euro fostului distribuitor de suc Mr Pink

Fostul distribuitor de sucuri Mr Pink a primit un contract de două milioane de euro de la administrația Firea, în ultimele zile de mandat.

Motamorfozată în firmă de constructii, compania a fost redenumită Eco Green Light și a primit, fără licitație, un contract pentru renovarea unui pavilion al Spitalului Colentina, scrie Ziare.com.

Contractul a fost atribuit în data de 30 septembrie și este în valoare de 8.056.438,16 lei.

Această firmă nu este la prima colaborare cu administrațiile Bucureștiului. Potrivit sursei citate, Eco Green Light a avut în 2018 contracte cu ADP Sector 1 și Școala I. G. Duca în valoare totală de 1.3 milioane de lei, cu Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic în valoare de aproape 400.000 de lei în 2017. Alți peste 110.000 de lei l-au fost plătiți în 2019 de către SC Amenajare Edilitara și Salubrizare în 2019.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, firmă este controlată astăzi de un bucureștean pe nume Mihai Adrian Sarcă. Acesta a preluat-o la începutul anului 2020, după ce soții Liviu-Cristian și Măria Claudia Ilie au renunțat pe rând la părțile sociale în favoarea lui.

Eco Green Light este astăzi la al treilea nume, după ce s-a numit mai întâi Silver Consult Vision și apoi Mr Pink Beverages.

Comentează pe FACEBOOK