sâmbătă 22 iunie 2024

Ultimul tun dat de Tudorache. Peste 7 milioane de euro contra locuri de joacă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Zeci de locuri de joacă din Sectorul 1, condus de PSD-istul Dan Tudorache, au început să dispară în ultimele săptămană, spre disperarea părintilor. De fapt, Administrația Domeniului Public din sector a decis, pe ultima sută de metri a mandatului actualei administrații, să le inlocuiască, deși au stat nefolosite încă din martie, din cauza epidemiei de Covid.

Afacerea ar costă cel puțin 7.3 milioane de euro, scrie ziare.com.

Sursă citată scrie că nu se știe când s-a făcută ceastă licitație și cine a câștigat-o.

De menționat în toată această poveste este și că șeful ADP-ului din sector este judecat de mai bine de doi ani pentru luare de mită. În tot acest timp, el și-a păstrat funcția și, mai mult, a avut pe mână un buget imens, de peste 30 de milioane de euro, doar în 2020.


Fost loc de joacă pentru copii din parcul Kisellef/Imagini amator/Sursă:Ziare.com

Contactați miercuri, 23 septembrie, de reporterii Ziare.com, reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Sectorului 1 nu au putut explică ce anume se întâmplă cu fostele locuri de joacă din Parcul Kiseleff.

„Unele se află în proces de resistematizare, se schimbă aparatele vechi și se refac, cum ar veni”, a declarat angajată care a răspuns la telefon, după care a solicitat întrebările în scris.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro