duminică 14 iulie 2024

Un Bărbat a Trăit într-un Hotel Celebru din New York Timp de 5 Ani fără să Plătească Chirie

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Un individ din New York a locuit într-un hotel din Manhattan timp de cinci ani, beneficiind de o lege locală mai puțin cunoscută referitoare la locuințe.

Mickey Barreto a prezentat documente în care pretindea că este proprietarul întregii clădiri a hotelului New York și a încercat să solicite chirie de la un alt bărbat. Procurorii au declarat săptămâna aceasta că a mers prea departe, conform AP.

El a fost arestat miercuri și este acuzat de falsificarea documentelor de proprietate. Barreto a afirmat că a fost luat prin surprindere când poliția a venit la ușa iubitului său cu arme și scuturi antiglonț.
Saga juridică a început atunci când Barreto și iubitul său au plătit aproximativ 200 de dolari pentru a închiria una dintre cele peste 1.000 de camere din hotel.

El a relatat că tocmai se mutase din Los Angeles când prietenul său i-a menționat despre o mică excepție care permitea ocupanților camerelor individuale din clădirile construite înainte de 1969 să solicite un contract de închiriere pe 6 luni. Barreto a susținut că, deoarece a plătit pentru o noapte în hotel, a fost considerat chiriaș. A solicitat un contract de închiriere, iar hotelul l-a evacuat.

„Așa că m-am dus la tribunal a doua zi. Judecătorul a refuzat. Am făcut apel la Curtea Supremă (de stat) și am câștigat apelul”, a spus acesta, adăugând că avocații proprietarilor clădirii nu s-au prezentat, ceea ce i-a permis să câștige.

Astfel, judecătorul a decis ca hotelul să-i ofere o cheie. A declarat că a locuit acolo până în iulie 2023 fără să plătească chiria, deoarece proprietarii nu au fost dispuși să negocieze un contract de închiriere, dar nici nu l-au putut evacua.

Procurorii recunosc că tribunalul i-a acordat lui Barreto camera sa, dar situația nu s-a oprit aici. În 2019, acesta a încărcat un document fals pe un site web al orașului, susținând că și-a transferat proprietatea asupra întregii clădiri de la Asociația Sfântul Spirit pentru Unificarea Creștinismului Mondial, care a achiziționat proprietatea în 1976. Biserica a fost înființată în Coreea de Sud de către autoproclamatul mesia, regretatul reverend Sun Myung Moon.

Situat la o stradă de distanță de Madison Square Garden și Penn Station, New Yorker nu a fost niciodată considerat unul dintre cele mai glamuroase hoteluri din oraș, dar a fost întotdeauna printre cele mai mari. Uriașul panou roșu cu inscripția „New Yorker” l-a făcut un punct de referință adesea fotografiat.

Inventatorul Nikola Tesla a locuit la hotel timp de un deceniu. NBC a transmis emisiuni din Sala Terasă a hotelului. Boxeri, inclusiv Muhammad Ali, au fost cazați acolo când au avut meciuri la Garden. Hotelul a fost închis în 1972 și a fost folosit timp de mulți ani în scopuri religioase, înainte ca o parte din clădire să fie redeschisă ca hotel în 1994.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro