Un buzoian a altoit marijuana pe butași de căpșuni

Un buzoian a altoit marijuana pe butași de căpșuni

Un student buzoian, în vârstă de 24 de ani, de la Facultatea de Horticultură a Universității de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, a fost adus în fața autorităților după ce a arătat o încrucișare reușită între două specii de plante, căpșuni și marijuana. Experimentul s-a produs la unul dintre seminariile online ale grupei sale de laborator, anunță Academia Cațavencu.

Tânărul spune că nu a consumat niciodată niciun fel de marijuana, dar a fost intrigat de ideea de a crea, pe modelul produselor din tutun aromat, câteva sortimente de marijuana cu arome de căpșuni, cireșe, banane, corcodușe, mărar și pătrunjel.

Profesorul său i-a dezvăluit decanului facultății „reușita” studentului. Împreună au decis că e cazul să anunțe autoritățile.

Poliția s-a prezentat la domiciliul studentului de unde a ridicat o duzină de ghivece cu plante de marijuana altoite pe butași de căpșuni. Tânărul s-a ales cu o amendă pentru experimentul său.

Buzoianul este decis, însă, să-și continue cercetările. Acum vrea să altoiască gardului viu din vecinătatea casei cu arbuști de coca de proveniență sud – americană.

Comentează pe FACEBOOK