duminică 14 iulie 2024

Un medic de la Spitalul Fundeni a scos pistolul în trafic

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un medic din București a scos pistolul în trafic, într-o altercație cu un șofer de Bolt.  Iftimie Mihai Adrian, în vârstă de 40 de ani, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secția Chirurgie Generală, este cercetat de poliție după ce a amenințat un șofer cu o armă airsoft.

 

Un medic bucureștean, cercetat după ce a scos arma în mijlocul Capitalei

 

Un medic de la Spitalul Fundeni este acuzat că a ameninţat un şofer cu pistolul în urma unui conflict în trafic şi că a încercat să fugă în momentul în care i s-a solicitat să permită să-i fie controlat autoturismul, precum şi un control corporal, de către poliţiştii sesizaţii prin apel 112 de către persoana ameninţată. În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft şi o macetă.

”Incidentul (conflictul in trafic) s-a produs in afara incintei I.C. Fundeni şi a programului de lucru. Incidentul s-a produs din cunostintele noastre anterior orei 7.15 AM. Precizăm că, activitatea medicală nu a fost afectată, pacientii dumnealui urmărindu-şi indicaţiile terapeutice conform recomandărilor. Soluţionarea incidentului este de competenţa Politiei.” au transmis reprezentanţii Institutului Fundeni, unde medicul lucrează, potrivit News.ro.

Medicul Iftimie Mihai Adrian FOTO LinkedIn

 

Medic de la Spitalul Fundeni, cercetat pentru posesie de arme

 

”Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din  Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost ameninţat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituţii medicale. În urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, angajat în cadrul unităţii respective”, anunţă Poliţia Capitalei.

Medicul a vrut să fugă când polițiștii au început controlul mașinii și pe cel corporal.

”Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul maşinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft şi un obiect tăietor-înţepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, precizează sursa citată.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro