joi 22 februarie 2024

Un nou scandal în USR: Demisionez!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul parlamentar Florina Presadă și-a anunțat, vineri, demisia din USR. Acesta spune că  a anunțat că vor mai fi plecări din partid în perioada următoare, căci sunt și alți oameni competenți și valoroși care nu se mai regăsesc în această formațiune și care sunt marginalizați în organizațiile lor.

Presadă acuză că „dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR”.

 E o concluzie la care a ajuns mai ales după ce Biroul Național a decis să-l propună pe Călin Badiu în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Azi mi-am înaintat demisia din USR biroului filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea dar privind spre viitor.  Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcție politică de ceva vreme iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizație”, spune fostul parlamentar.

Ulterior, aceasta a declarat pentru B1 TVnumirile politice din ultima vreme nu sunt făcute pe criterii de competență. Florin Presadă afirmă că listele cu candidații USR la parlamentare în București au fost aranjate.

Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu au dictat delegaților candidații pe care să-i voteze”, a declarat ea.

Presadă spune că vor mai fi și alte plecări din partid.

Nu pot da nume acum, dar vor mai fi plecări în perioada următoare”, a insistat ea.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro