vineri 21 iunie 2024

Un nou scandal în USR: ‘M-au exclus! M-au acuzat că am făcut nunta prea târziu față de cununie’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un nou scandal în USR, după cazul Elenei Lasconi. Biroul Municipiului Bucureşti al USR a decis cu unanimitate de voturi excluderea din USR a lui Alexandru Gâdiuţă, viceprimar al Sectorului 6, a anunţat, marţi, formaţiunea politică.

Gâdiuță este acuzat că ar fi facilitat angajarea unor colegi de partid, loiali, la instituțiile din subordine, iar una dintre aceste instituții ar fi încheiat contracte cu firma unui membru al filialei USR Sector 6, potrivit sesizării consultate de Hotnews.ro. De asemenea, Gâdiuță este acuzat că a primit dar de nuntă peste 85.000 euro, lucru nepotrivit pentru o persoană care ocupă o funcție publică, făcând nunta la 3 ani diferență de cununia civilă.

Alexandru Gâdiuţă precizează, pe Facebook, că nu a avut nicio implicare în atribuirea contractelor și, mai mult, a fost acuzat că a făcut nunta prea târziu după cununia civilă.

„Am demontat toate acuzațiile, supozițiile și calomniile, dar nu a contat. (…) Le-am explicat că un viceprimar nu angajează oameni si că în administrația locală apartenența politică nu este un criteriu de avantajare sau de respingere. Nu a contat.

(…) M-au acuzat de schimbarea unor directori la Administrația Școlilor si de niște achiziții la care nu am fost parte si la care din contră nu am voie să fiu parte în procesul de contractare. Le-am explicat asta, nu au venit cu nici o dovadă împotriva mea, dar nu a contat.

(…) Bomboana de pe colivă – cam 30 de minute de audieri m-au tocat despre nunta pe care am făcut-o în timpul mandatului, anul trecut. M-au acuzat că am făcut nunta prea târziu față de cununia civilă (?!) au scris în sesizare inclusiv ”că în contextul ocupării unei funcții publice este de datoria oricărui membru de partid să evite astfel de expuneri.”„, scrie Alexandru Gâdiuţă.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro