sâmbătă 20 iulie 2024

Cine a venit cu propunerea plafonării plăţilor cash/ Ciolacu: Așa spune Boloș

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, despre plafonarea plăţilor cash, că ministrul de Finanțe, liberalul Marcel Boloș,i-a spus că echipa tehnică de la ANAF a venit cu aceste propuneri.
”Mi s-ar fi părut jenant ca eu, prim-ministru, să ies şi să critic propunerile unor experţi ANAF, nu a fost o propunere politică. Mai mult, ministrul de Finanţe a venit şi, cum e şi normal, avem cea mai mare evaziune fiscală din Europa, vorbim despre ea dar nu vrem să luăm nicio măsură. Ministrul de Finanţe a venit şi a spus că echipa tehnică de la ANAF a venit cu aceste propuneri. În acel moment, în coaliţie, nu am auzit nicio voce”, a arătat Ciolacu.
El a continuat: ”Trebuie să ne hotărâm ce vrem să facem cu România şi în ce direcţie”. 
”Dacă vreţi ca nimeni să nu ia nicio măsură şi toate lucrurile, dar să vorbim în continuare de cea mai mare evaziune din Europa…Cu alte cuvinte, sunt lucruri îndreptăţite care au apărut în spaţiul public şi trebuie gândite şi analizate, dar prioritatea mea în primul şi în primul rând este combaterea evaziunii fiscale. Vom vedea după discuţia cu băncile”, a spus Ciolacu. 

Marcel Ciolacu se întâlnește astăzi, de la ora 17.00, cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro