vineri 21 iunie 2024

Un român a fost împușcat de un preot, pe Muntele Athos

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un român de 51 de ani a ajuns pe patul de spital în Grecia, după ce a fost împușcat de un preot, pe Muntele Athos. Se pare că preotul a scos pușca să tragă după o pisică, dar l-a nimerit pe bărbatul care venise să muncească în zonă.

Cazul este anchetat, acum, de autoritățile elene, iar familia bărbatului a cerut sprijinul Consulatului României în Salonic, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul, muncitor necalificat, este de loc din comuna Tudora, județul Botoșani, însă lucrează de doi ani la un schit din Muntele Athos, lângă chilia unui preot, tot român. Spune că, săptămâna trecută, o pisică l-a înfuriat pe preot, așa că acesta a scos o pușcă și a tras după animal. Nu a ținut cont de faptul că în apropiere era și muncitorul. Pisica a reușit să scape, însă victima a fost lovită de alice.

„Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit ‘poc’.”, a povestit muncitorul pentru Știrile Pro Tv.

La îndemnul preotului ar fi spus că s-a rănit la o vânătoare de mistreți. Prelatul i-ar fi zis că va avea grijă de el și-l va trimite în țară, însă l-a abandonat în spital.

Totul a ieșit la iveală când pe fir a intrat familia. A fost contactat consulatul României și muncitorul a dat o nouă declarație poliției, de această dată spunând adevărul.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro