duminică 14 iulie 2024

Ciolacu, un nou atac la PNL: Românii îi ştiu mai bine pe vinovaţi

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică, afirmă, vineri, premierul Marcel Ciolacu, care dă asigurări că nu se va angaja „în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu priorităţile cetăţenilor”.

„Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică. Un partid responsabil se află la conducerea ţării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-şi expune în piaţa publică frustrările politice. Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu priorităţile cetăţenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care ţin de viaţa oamenilor obişnuiţi, de nivelul de trai şi de problemele lor de zi cu zi”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că, în calitate de premier, are datoria să vină cu soluţii concrete la realităţile din ţară.

„Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenţi, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situaţia. Lipsa de acţiune şi bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Şi nu voi permite niciodată aşa ceva! Nu fug de răspundere şi nici nu caut vinovaţi în trecut. Românii îi ştiu mai bine pe vinovaţi. Rolul meu este să vin cu soluţii, să asigur stabilitatea politică şi economică a României, să răspund la problemele cetăţenilor şi să îi protejez pe cei afectaţi de creşterea preţurilor. De asta mă voi ocupa. Scandalurile şi disputele care ţin de menajeria politică le las în seama altora”, a transmis şeful Executivului.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro